lunes, 21 de mayo de 2012

Open de Bloc GOLEM: la crònica

Ja ho veniem anunciant, el passat dissabte 12 de maig es va cel·lebrar l'open de bloc a la Sala Golem.


Desprès d'intensos dies treballant per que tot estigues llest, més de 100 participants es van donar cita a la Sala Golem per disfrutar dels més de 60 blocs que ens havien preparat cracks de alt nivell com el Jordi del Pozo, en Kueka, en Fèlix Obradó, en Jordi Masdeu, en Gerard Rull, en Marc Muñoz, en Carlos Catari amb la Shirleys Noriega, entre d'altres.

A les 10h. del mati es donava el tret de sortida i els primers participants anaven formalitzant les inscripcions, ara si, la festa ja havia començat!


Sembla que el nou boulder de la sala esta a l'alçada de l'esdeveniment i tothom vol pobar els blocs que hi ha montats, dificultats molt variades per a tots, iniciants i experts encadenen sense parar.






També trobem la gent de Dark Arrow que ens porten nous models dels seus ultims volums, dissenys espectaculars per a blocs encara més fanàtics. També ens porten un test center dels Evolv Shaman, la gent proba i dona l'opinio d'aquest nous gats que donaràn molt a parlar.


A l'altre cantó ens acompanya la gent de Didak's i Paraboltheworld oferint els seus productes inconfussibles entre la multitud.



Desprès de tot el mati escalant ja comencen a caure les forces i toca recarregar piles amb un bon entrepà de botifarra conjuntament amb resfrescos i cerveces que fan passar la calor més agradablement.


Ja s'apropa l'hora d'anar entregant les butlletes de punts i tothom aprofita per fer les últimes grimpades, provant aquells passos que encara no s'han encadenat, exprimint les forces.




Ara ja si, arriba el moment de l'espectacle final, 6 passos reservats per als 6 participant que més punts han sumat al llarg del dia, un moment per veure que aixó del bloc pot ser veritablement molt difícil.







Tansols queda fer el sorteig de material, on gràcies als col·laboradors (TwoNav, CampIV, DarkArrow) vem poder repartir un bon grapat de material, Gps, samarretes, magneseres, etc...
Tots els guanyadors que no van poder estar en el sorteig, rebra'n una notificació per passar a buscar el seu premi per la sala.

Així doncs amb l'espectacle finalitzat, només queda mirar les llistes dels resultats i veure que tant malament no ho he fet, que ens hem passat un dia entre amics, rialles i escalada. Que més podiem demanar???



Ens veiem a la propera on esperem millorar en tot alló que poguem haver fallat, i aixi, poc a poc fer de tot plegat una gran festa de l'escalada i poder repetir-la any rere any.

Gràcies a tots, participants, col·laboradors, equipadors, 
curiosos i acompanyants!!





No hay comentarios:

Publicar un comentario