miércoles, 2 de mayo de 2012

exit al 8è Open Bloc BOUS De LA SALLE

Ja està, ja ha passat.... un any més els amics dels BOUS de la Salle superen les expectatives.


El passat 25 i 26 d'abril va tenir lloc, a les instal·lacions de La Salle de Barcelona, el 8è Open de Bloc d'Els Bous de la Salle, una cita indiscutible pels amants de l'escalada.

Aquest any s'estrenava estructura, noves formes i desploms, en què uns equipadors de luxe (Ramon Julian "Ramonet", Edu Marin, Gerard Rull, Fèlix Obradó, Jordi Salas "Pelón", Ignasi Tarrazona, Carlos Catari, David Gambús) entre molts altres cracks de l'escalada van poder dissenyar els passos més fanàtics pel gust de tothom.





Com no podia ser d'una altra manera, alguns dels socis de la nostra sala, acompanyats pel personal de Golem, hi van treure el cap per veure i gaudir de l'alt nivell d'un gran esdeveniment com aquest. 


Tampoc hi van faltar les millors marques del sector. Entre d'altres hi havia Didak's, Paraboltheworld, Vaude, Edelride, Gibbon, Tsunami Climbing, etc. MoaisRock, el constructor de la Sala Golem, també hi va ser, ajudant en el muntatge de l'estructura de la prova, proporcionant volums i preses per poder equipar blocs més que exigents.




El dissabte 28 tocava celebrar el Campionat de Catalunya i el Campionat de Catalunya Universitari d'escalada en bloc, una cita que no es va voler perdre cap dels millors escaladors de les nostres terres. Un dia d'espectacle, escalada i bon rollo.

                                                            L'ENHORABONA, BOUS!!

Ara toca a la Sala Golem: el proper 12 de maig celebrem el nostre Open de Bloc on, a banda de celebrar l'open, inagurarem de forma oficial el nou boulder, que ens ha permès ampliar la superfície escalable de la sala a més de 60 m2!!!

                                                                US HI ESPEREM!



No hay comentarios:

Publicar un comentario