jueves, 16 de febrero de 2012

COPA CATALANA, escalfant motors

cartell de la 1a prova a la Sala Golem

El proper dia 3 de març se celebrarà a la Sala Golem la primera prova puntuable de la Copa Catalana d'Escalada de Dificultat, una bona ocasió per comprovar l'estat de l'escalada en competició del nostre país.
Escaladors i escaladores de totes les categories intentaran puntuar el màxim de punts per fer-se amb el títol que es decidirà amb les proves següents:

3 MARÇ  a la Sala Golem - Arenys de Munt
31 MARÇ a Egan - Igualada
14 ABRIL a Tortosa (campionat de Catalunya)
21 JULIOL a La Panxa del Bou - Sabadell 


Per altra banda, darrerament l'equip del Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de la FEEC  
ha realitzat noves concentracions. El passat 21 de gener, amb motiu del 1r Open d’Escalada Esportiva de la Sala Golem, vam poder gaudir del seu alt nivell veient-los encapçalar la classificació tant en categoria masculina com en categoria femenina. 
El cap de setmana del 4 i 5 de febrer van visitar Siurana (Priorat), on, malgrat les dures condicions meteorològiques, especialment degudes al fred, el dissabte el grup va escalar al nou sector de Can Paràsit, equipat per David Brascó.
I per acabar la pre-temporada, aquest proper diumenge 19 de gener els tornarem a tenir aquí, a la Sala Goelm, acabant d'agafar el ritme necessari per a una temporada que s'espera ben interessant.

Escalfem motors que l'espectacle és a punt de començar! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario